.

 

Välkommen på Heintz Angermayers vernissage på FOTORAMA!

Lördagen 18 nov kl 12 – 15
Upplandsgatan 47 www.fotoramas.se

Heintz Angermayer
född i Österike 1946, bosatt i Stockholm sedan många år. Han började sin yrkesbana som kläddesinger med eget märke men bestämde sig sedan för att fota vackra kläder istället för att göra dem. Han startade modemagasinet CLIC på 80-talet och har sedan dess arbetet med fotoprojekt över hela världen.

Vi bjuder på vin från Bruno Ohlzons gård Domaine d´Escapat i Languedoc  och franska ostar. Till denna vernissage kl 12 – 15 behövs ingen föranmälan, så ta med ett par vänner och kom och titta på stiliga fotografier och njut av ett glas gott vin!

När vernissagen är över gör vi plats för en sittande vinprovning med Bruno Ohlzon:

Vinprovning med Bruno Ohlzon på FOTORAMA 
Lördagen 18 nov kl 15.30

Bruno Ohlzon berättar om sin resa från hockeyspelare på elitnivå till fransk vinbonde.
Han guidar oss igenom provning av några olika viner från sin vingård Domain d´Escapat belägen i Languedoc-Roussillion. Denna region som ligger längs Frankrikes sydkust ner mot Pyrenéerna är ett av de mest spännande och dynamiska vindistrikten i Frankrike med många innovativa vinmakare, däribland Bruno Ohlzon.

Till vinprovningen är det ett begränsat antal platser så max 2 per medlemskap.
Föranmälan krävs till klubben@konstochfolk.se
Vi startar kl 15.30 och håller på till fram emot kl 17.

2017-11-06T15:22:08+00:00