Välkommen till galleriet för att höra Catharina Edlund berätta om sin konst. Arbetet med varje bild präglas av ett omsorgsfullt arbete. Catharina visar denna kväll processen bakom sin speciella blandteknik och sina olika material. På galleriet kommer vi även att ha ett antal nya verk till försäljning i både mindre och större format!

Den 4 mars mellan kl. 16-19 kommer Catharina att finnas på plats
Vi bjuder på bubbel och smått och gott.

För att delta krävs det att man är medlem i vår konstklubb. Det kan du enkelt bli genom att klicka på fliken Konstklubb, och sedan Bli ny medlem för att registrera dig. Föranmälan krävs. Begränsat antal platser. Exakt adress meddelas vid svar om att plats finns. Max 2 anmälningar per medlemskap gäller till klubben@konstochfolk.se

Varmt välkomna!

 

9b1fdc44-a784-4f0f-9cd3-002aee77c424