Företagsutsmyckning

Häng med framgång!

Konst väcker känslor och bidrar till en kreativ miljö. Ge arbetsplatsen en extra dimension med hjälp av konst!
Förutom rent visuella värden förstärker rätt bild på rätt plats er identitet som företag. Konst hjälper er att uttrycka en position eller en kärnverksamhet som ni vill lyfta fram, till exempel med produkt- och branschanknytning eller som en stämningsriktning. De konstnärer vi jobbar med är alla meriterade och väletablerade inom sin genre och självklart finns det såväl ekonomisk som konstnärlig kvalitet i den konst vi representerar.Vi har hjälpt företag med utsmyckningar i många år och har utvecklat flera koncept inom hyrkonst  för att tillmötesgå olika önskemål. Ni kan hyra konst och bara betala en viss procentsats av dess verkliga värde, avgiften är avdragsgill och avtalen anpassas efter era önskemål. Vi arbetar med galleriverksamhet på daglig basis, har lång erfarenhet av bildbedömning i olika miljöer och ett enormt sortiment.Vi berättar gärna mer så boka ett förutsättningslöst möte! Ring Ann Widerström på tel 073 983 16 18 eller mejla galleriet@konstochfolk.se.
För att nämna några större uppdragsgivare under åren:
Korn Ferry International, Swedbank, Volati, Vero, ACE European group, SAS Institute, Vardaga äldreomsorg med flera.
Kontakta mig

Företagsgåvor

Om du är intresserad av att veta mer om företagsgåvor och vad vi har att erbjuda. Kontakta oss med ett mejl till galleriet@konstochfolk.se.Vi har goda möjligheter att skräddarsy något för just ert företags behov!Denna sida kommer att uppdateras med förslag och bilder framöver.

Konstföreningar

Välkomna på specialvisning just för Er!

Boka en lunchvisning eller en kväll efter jobbet med styrelsen/inköpsgruppen. Då kan Ni i lugn och ro och under trevliga former ta del av vårt stora utbud vad gäller olika konstnärliga uttryck och tekniker. Vi bjuder på något gott att äta och dricka och visar ett urval av de konstnärer som vi arbetar med. Ni är Välkomna att föreslå oss en dag och tid som passar er, mejla eller ring.

Vi besöker Er på företaget.

Om Ni har svårt att komma ifrån för att göra galleribesök så kommer vi gärna till Er. Vi tar då med oss ett antal mindre original och originalgrafiska blad, givetvis allt efter Era specifika önskemål. Vi kan också hjälpa till att låna ut verk av våra konstnärer för temporär utställning på företaget.

Kolla tillgängliga kvällar här

I denna kalender ser ni vilka kvällar som är lediga. Om ni vill boka ett besök, klicka på länken under kalendariet och skriv vilket datum och vilken tid ni önskar komma till oss eller om ni vill att vi besöker er.

Boka ett besök