MIKAEL BERTMAR
Vandring i poetiska landskap
Fotoutställning 1 – 23 oktober 2017

På vackra Winterviken,  Nobels gamla dynamitfabrik mellan Aspudden och Gröndal, närmaste T-bana Aspudden 10 min promenad eller om det är fint väder; Liljeholmen 25 min vacker promenad i grönområden längs sjön Trekanten. På Winterviken finns ett mysigt café som även serverar utsökta luncher

Mikael Bertmar experimenterar med olika fotografiska uttryck som sedan överförs till akvarellpapper eller monteras på aluminium i små upplagor. Han strävar efter en poetisk och humanistisk ton i bilderna, där reflektion över livets skörhet ingår. Hågkomster, drömmar och barndomsupplevelser vävs samman och iscensätts till konkreta visioner. Det handlar om gestaltningar av positioner mellan det bittra och det söta i tillvaron.

Alla fotografier som ställs ut kommer att publiceras här på hemsidan med info om mått och priser i samband med vernissagen. Alla foton kommer då även att kunna handlas i vår webbshop.