Ett av Stockholms tidigaste vårtecken dyker alltid upp så här i januari; Vårsalongen på Liljevalchs! Nu tillbaka på Djurgården efter två år av renoveringar.

Till 2018 års Vårsalong kom 2 423 ansökningar, varav nästan två tredjedelar från kvinnor. Av de 137 som antogs var 79 kvinnor och 58 män, och medelåldern är 49 år. Yngst är en 19-åring från Norrköping och äldst, i år liksom förra året, veteranen Siv Appelqvist från Lund som 2018 fyller 93.
Liksom de senaste åren är måleri den dominerande tekniken med  inklusive blandteknik med måleri som grund. I årets jury ingick konstnärerna Sara-Vide Ericson och Dan Wolgers samt författaren Lena Andersson och med Liljevalchs chef Mårten Castenfors som ordförande.

För KONSTOCHFOLKs medlemmar har vi bokat två guidade visningar:

8 feb kl 18.45
14 feb kl 18.15

Pris 120 kr per person inkl entréavgift.
Betalas kontant eller med swisch på plats till den från KONSTOCHFOLK som möter upp i entrén en kvart innan visningen börjar.

Max två anmälningar per medlemskap till klubben@konstochfolk.se

Väl mött!