Missa inte Johanna Weimer Blombergs fantastiska utställning på Winterviken!

Johannas målningar har en alldeles egen struktur. Hon bygger dem omsorgsfullt lager på lager. Först limmar hon upp några tidnigssidor eller bilder. Sedan går hon på med ljus akrylfärg över duken så att den blir till en yta som skrovlar och buktar. 

I glipor skönjer man text- och färgfragment från det undre lagret. Som kronan på verket stoltserar i all sin skönhet vallmon, en vassrugg eller björkar.

Utställningen pågår fram till 19 oktober
Vi hänger om när någon målning blir såld.
Öppet alla dagar 11 – 16
Winterviken ligger vackert beläget i grönskan vid Mälaren mellan Aspudden och Gröndal. Utställningen äger rum i Nobels gamla dynamitfabrik, ömsint renoverad och rymmer ett mysigt fik som även serverar utsökta lunchrätter. En fin utflykt!
www.winterviken.se.

Se Johannas målningar här